PROJEKTI

Svinčnik SPROUT

Promocija, ki zraste v nekaj več

Samo pomislite: svinčnik, ki postane rastlina! Kdo bi si mislil, kajne? S to svojo edinstveno lastnostjo so odlična iztočnica za številne družabne teme in pogovore. Svinčniki, ki vzcvetijo, so preprost in zabaven izdelek, ki vedno vzpodbudi pozitivne konotacije v zvezi z vašo blagovno znamko. Oznamčene jih lahko razdelite v pisarni, na sestanku, sejmu, dogodku in konferenci ali pa jih podarite kot svoje vizitke.

Svinčnik Sprout

Ko zapišete zadnjo besedo, se začne nova zgodba

Na žalost je v današnjem času vse preveč izdelkov, katerih uporabna vrednost je zgolj »enkratnega« značaja in jih hitro zavržemo. Četudi bi nekatere lahko uporabili večkrat. Tako v duhu sodobnega delovanja številna podjetja in stranke iščejo možnosti bolj trajnostnega poslovanje, kjer tudi majhne stvari štejejo. Sprout svinčniki, ki jih lahko posadite in so brez plastike ponujajo bolj svežo in zeleno alternativo. Vaši blagovni znamki zagotavljajo močan in pozitiven vpliv ter minimalen okolijski odtis.

Trajen in naraven spomin na vaše podjetje

Stvar je popolnoma preprosta: ko svinčnik postane prekratek za pisanje, ga zapičite v zemljo. Iz njega bo zrasla sveža začimba, čudovito okrasno cvetje ali zelenjava, odvisno od tega, kaj si boste izbrali pri nakupu svinčnika. Tako prejemnikom svinčnika svoje podjetje predstavite kot blagovno znamko, ki je zgled za trajnostno ravnanje in jih motivirate, da začnejo trajnostno razmišljati in delovati tudi sami.  

Sprout svinčniki so popolnoma nestrupeni ter trajnostno pridobljeni in proizvedeni. Narejeni so iz 100 % obnovljivih virov: od biorazgradljive kapsule, 100 % naravne gline in grafita pa vse do PEFC/FSC-certificiranega lesa. Celotne nabor semen, ki so na voljo, je izbran zato, ker jih je lahko posaditi in ker hitro vzklijejo. Na voljo je kar nekaj različnih semen, okoli katerih lahko zgradite svojo promocijsko komunikacijo.

IMG_9773

Naš komentar

»Ta večkrat nagrajeni izdelek lahko prilagodite svojim tržnim potrebam. Naši svinčniki spodbujajo preprosto idejo – če lahko zraste rastlina iz ostanka svinčnika, samo pomislite, kaj vse je še mogoče, če le razmišljamo bolj trajnostno. Sicer ne pričakujemo, da bo svinčnik spremenil svet; verjamemo pa, da lahko navdihne podjetja, da sprejmejo bolj trajnostne in krožne poslovne prakse.«

Ekipa Axis mundi

Uspešna

eko-zgodba

Naravna

aktivacija