Naš DNK

Promocijska darila, ki pustijo trajen vtis!

Naredite svoje poslovne odnose bolj osebne

Seveda so dobri odnosi s poslovnimi partnerji ključnega pomena za vaše podjetje. Znajo pa biti tudi precej uradni in togi. Posel je sicer resna zadeva, kar pa ne pomeni, da ne morete imeti s partnerji ali zaposlenimi tudi bolj osebnega odnosa.

Lepa priložnost za to so izobraževanja, konference, poslovna srečanja ali določeni dogodki. Tam se lahko z ustreznim darilom povežete z ljudmi na drugačen, še bolj pristen način. S tem, ko jim predate nekaj uporabnega in v skladu z identiteto vaše blagovne znamke, jim boste vsekakor dolgo ostali v lepem spominu.

20+

let izkušenj

1000+

uspešnih projektov

70+

blagovnih znamk
Poslovno darilo Axis mundi
Strokovna izbira daril

Zakaj nam lahko zaupate svojo promocijo?

Smo mednarodno podjetje, saj delujemo tako na domačem kot na tujem trgu. Ne glede na to ali veste kaj potrebujete ali ne - v vsakem primeru lahko računate na našo popolno pozornost. Za vas bomo vedno poiskali najustreznejše izdelke ali kreativno domislili in razdelali ideje poslovnih daril, za katere mislimo, da bi vam najbolje ustrezali.
Tako boste v izbor prejeli predloge, ki se prilegajo vaši komunikacijski strategiji, ustrezno posredujejo vaše ključno sporočilo in povečajo prepoznavnost blagovne znamke. Po vaši potrditvi pa gremo v akcijo!

Pristop, ki prinese vedno najboljše rezultate

Dogovorjenega se vedno držimo, saj gre za spoštovanje osnovnih vrednot. Z vso resnostjo prevzamemo odgovornost za vsak projekt, ki se ga lotimo. Pomembno nam je medsebojno zaupanje, zato vedno komuniciramo iskreno in odprto. Transparenten dialog je tisti, ki nas povezuje in ki je porok za zadovoljstvo vseh udeleženih.  

Uspešno sodelovanje Axis Mundi

Zaupajo nam številna podjetja

Za vas uporabimo vse naše super moči 🙂

Oseben pristop

Vedno si vzamemo čas za pogovor, saj vas želimo bolje spoznati. Na ta način vam lahko predlagamo in pripravimo unikaten predlog in ustrezno rešitev.

Kreativne ideje

V današnji poplavi idej in izdelkov je zaželeno, da vaša blagovna znamka na trgu izstopi iz povprečja. Naši koncepti vedno stremijo k temu, da navdušujejo in ponudijo dodano vrednost.

Rešitve po meri

Poskrbimo, da vsako poslovno darilo odraža osebnost in karakter vaše blagovne znamke. Le tako lahko vaša blagovna znamka podpre odnos in spoštovanje do prejemnika darila.

Soustvarjanje trendov

Delujemo po zadnjih smernicah naše panoge. Neprestano se izobražujemo in spremljamo novosti, saj vam le tako lahko v vsakem trenutku zagotovimo najboljše.

Hitra odzivnost

Zavedamo se, da je vaš čas dragocen, zato je naš odzivni čas ponavadi 24 ur. Naše bogate izkušnje nam nudijo možnost predvidevanja, da vse izpeljemo pravočasno in v obljubljenih rokih.

Bogate izkušnje

Trudimo se po najboljših močeh, da projekt vedno izpeljemo skladno z vašimi pričakovanji in brez zamud. To nam omogoča dolgoletna praksa in natančno poznavanje procesov.

Vas zanima, kaj lahko storimo za vas?

Vprašanja? Ideje? Pustite nam svoje podatke in poklicali vas bomo.