Storitve

Spišimo skupaj vašo zgodbo! Ste za?

Začnimo z novim projektom skupaj​

Vi izberete darila, mi poskrbimo za vse ostalo.

Ponujamo več kot le poslovna darila

Na kaj lahko računate pri nas?

Poglobljeno sodelovanje

Sami veste, da zna biti zahtevno včasih poiskati darilo celo za nekoga, ki ga dobro poznate. V poslovnem svetu je to lahko še težje, zato vam preko svetovanja, predlogov, dodelave in dobave stojimo ob strani skozi celoten proces.

Dolgoletne izkušnje

V vsak projekt smo vpeti na vseh ravneh, zato imamo širok vpogled nad celotnim procesom izvedbe. Bogate izkušnje nam omogočajo, da preko odprte komunikacije z vami projekt vedno speljemo v vsesplošno zadovoljstvo.

Celostne rešitve

Ponujamo vam rešitve na ključ, ki so prilagojene samo vašemu podjetju ali blagovni znamki. Tako za vas razvijemo celovit koncept promocije, ki ustrezno in uspešno komunicira vašo blagovno znamko in njeno poslovno zgodbo.

K vsakem projektu vedno pristopimo celostno

Vedno se trudimo, da za vas najdemo izdelke, ki so pisani na kožo vaši blagovni znamki ter da ustrezajo priložnosti, ob kateri jih podarjate in ciljni skupini, kateri so namenjeni.

Prvi stik

Seveda se moramo na začetku najprej spoznati, bodisi na kavi, preko telefonskega klica ali e-pošte. Razumeti moramo vaše želje in pričakovanja, saj vam le tako lahko ponudimo tisto, kar potrebujete. 

Generiranje idej

Na tej točki se lotimo poglobljenega razmisleka, kako konceptualno osmisliti predloge za vas. Ti morajo ustrezati vaši blagovni znamki, namenu, priložnosti in, seveda, tistim, ki bodo to darilo sploh prejeli. 

Predstavitev predlogov

Za vas vedno pripravimo več predlogov, za katere menimo, da zadostijo vsemu prej naštetemu. Tako se lažje odločite znotraj nabora idej oz. nam posredujete povratne informacije ali želje glede tega. 

Razvoj in dodelava

Vsako promocijsko ali poslovno darilo mora biti oznamčeno, saj le tako služijo svojemu namenu. Različni izdelki imajo različne možnosti dodelave, za katere se lahko odločite – in za katere potem poskrbimo mi. 

Dostava in podpora

Ko je vse izgotovljeno, vam v sodelovanju z našimi preverjenimi logističnimi partnerji izdelke tudi  dostavimo. S tem pa naša zgodba še ni zaključena, saj vedno upamo na njeno uspešno nadaljevanje.