Kreativne rešitve za vašo promocijo

AxisMundi_SIJ_Group

Si želite izstopati s svojimi poslovnimi darili? Seveda si!

Ponujamo vam rešitev na ključ, popolnoma prilagojeno vašemu podjetju ali blagovni znamki. Za vas pripravimo celoten koncept promocije: torej od izbire daril in njihove dodelave do personalizacije in dostave pred vaša vrata.

Rešitve na ključ

Skrbno načrtujemo ideje poslovnih daril, ki jih pripravimo za vas. V izbor prejmete le predloge, ki se popolno prilegajo vaši komunikacijski strategiji.

Celovitost

Pripravo koncepta predlaganih poslovnih daril obravnavamo celostno. Pri tem upoštevamo vašo identiteto podjetja in priložnost, za katero gre.

Unikatnost

Za izbrane izdelke poskrbimo, da so ustrezno oznamčeni oz. jih na vašo željo pripravimo tudi po vzoru vaše CGP.

Kako poslovno darilo narediti še bolj osebno?

1. Izberite izdelek

Tega lahko pri nas poiščete sami, z našo pomočjo ali pa nam zaupate svoj želje in ga bomo za vas poiskali mi.

2. Personalizirajte ga

Izbran izdelek lahko personalizirate tako, da ga opremite z imenom prejemnika, osebnim sporočilom in podobo vašega podjetja.

3. Pripravite embalažo

Darilo je še toliko lepše, če pride v roke prejemnika v embalaži oz. škatli, katere dizajn nam pošljete oblikovan z lastnim potiskom.

4. Oblikujte ovitek

Svoje darilo lahko tudi opremite z ovitkom iz nabora kolekcije ali lastnega dizajna. Ta ja na mestu predvsem pri posebnih dogodkih ali sorodnih priložnostih.

5. Izberite papir

Vsi vemo, da je ovojni papir pri darilu prvi stik s prejemnikom. Vaša darila lahko pri nas tudi zavijemo in jih tako naredimo še bolj zanimive.

6. Dodajte sporočilo

Za piko na i lahko darilu priložite še osebno sporočilo, ki ga natisnemo pri nas in pošljemo vsakemu prejemniku posebej na domači naslov.

Začnimo z novim projektom skupaj

Vi izberete darila, mi poskrbimo za vse ostalo.

Featured cases