Trajnostne rešitve za prihodnost

AxisMundi_Eko

Pridružite se poslovnemu obdarovanju za bolj zeleni jutri

Predati promocijsko darilo pomeni določeno zavezo. Kot družbeno odgovorno podjetje vam ponujamo številne izdelke, ki spodbujajo in motivirajo k upoštevanju družbenih in okoljskih potreb.

Tudi vi se lahko odločite za odgovorno promocijo s pozitivnim in močnim sporočilom ter s tem postanete navdih za druge.

Ekološkost

Z uporabo trajnostnih materialov in proizvodnih postopkov premišljeno oblikovana darila povežejo vaš ugled s trajnostnimi vrednotami.

Etičnost

Sodelujemo z dobavitelji, ki spoštujejo stroge etične standarde, zagotavljajo poštene delovne prakse in odgovorno pridobivanje materialov.

Inovativnost

Široka paleta inovativnih, elegantnih in okolju prijaznih eko-dizajnov izdelkov, pri katerih na račun trajnosti ni potreben kompromis glede estetike.

Krepitev zaupanja v trditve o trajnosti

Sledljivost

Aware™ je sodobna rešitev, saj objavlja podatke za spremljanje in potrjevanje vpliva trajnostnega tekstila od izvora do potrošnika, s čemer skrbi za zmanjšanje našega skupnega vpliva na okolje.

Veriga dobaviteljev

Sledilnik Aware™ je fizični označevalnik, vgrajen v katero koli vrsto surovine pri njenem viru. S skenerjem se lahko kjer koli in kadar koli preveri pristnost trajnostnega materiala.

Blagovne znamke

Vsi vključeni v Aware™ lahko merijo in upravljajo svoj vpliv na okolje z neposrednimi in preglednimi povezavami z vsemi ravnmi svoje mreže dobaviteljev.

Kupci

Zdaj se za nakup lahko odločate v skladu s svojimi vrednotami in posegate le po izdelkih, ki so preverjeno izdelani po trajnostnih načelih.

Začnimo z novim projektom skupaj

Popeljimo vaše podjetje na višjo raven!

Featured cases