Celostno znamčenje vašega podjetja

AxisMundi_AMZS

Pokažite moč svoje blagovne znamke
z B2B darili po meri

Vaša blagovna znamka je unikatna, ena in edina. V sebi nosi vse tisto, za čemer vi, ki ste del nje, stojite. Tovrstno komunikacijo so nam zaupala že mnoga podjetja, s katerimi smo v preteklosti skupaj ustvarili številne posebne in zanimive zgodbe.

Prilagodljivost

Izbrana darila lahko v prilagodite z logotipom, barvami in sporočili tako, da odražajo vašo edinstveno identiteto in navdušijo ciljno skupino.

Trajnost

Okolju prijazna darila dajejo prednost trajnosti in vam omogočajo, da predstavite zavezanost svoje blagovne znamke k okoljski odgovornosti.

Konsistentnost

Izbrana darila B2B ohranjajo dosledno sporočanje o vrednotah blagovne znamke, s čemer učinkovito krepijo njeno identiteto.

Zapomljivost

Interakcija z blagovno znamko preko daril ustvarja nepozabne izkušnje, spodbuja pozitivne asociacije in krepi poslovne odnose.

Tehnike dodelav, s katerimi darilo nosi vaš podpis

Če niso ustrezno oznamčeni oz. personalizirani, izdelki kot poslovna ali promocijska darila ne služijo svojemu poslanstvu. Prejemnik mora vedeti, katero podjetje ali blagovna znamka mu je nekaj podarila in s kakšnim namenom. Zato vam z našimi izbranimi partnerji zagotavljamo najprimernejšo dodelavo.

Tisk

S sodobnimi tehnologijami tiska je mogoče doseči visoko kakovostne rezultate ter prilagoditi promocijski material glede na specifične potrebe in cilje posameznega podjetja. Tisk se je razvil v številne oblike, vključno s sitotiskom, digitalnim tiskom in 3D tiskanjem, ki omogočajo natančnost, hitrost in inovativnost pri začenju različnih izdelkov.

Vezenje

Vezenje je učinkovita metoda za ustvarjanje promocijskega materiala, ki lahko dodaja vrednost in izvirnost izdelkom. Tu se uporabljajo niti in igle za ustvarjanje vzorcev, logotipov ali besedila na tkaninah, kot so oblačila, kape, torbe in druge tekstilne površine. To omogoča podjetjem, da svojo blagovno znamko ali sporočila poudarijo na eleganten in trajen način.

Graviranje

Pri graviranju se uporablja laserska tehnologija za izdelavo vzorcev, logotipov ali besedila na različnih materialih, kot so kovine, steklo, les, plastika in še več. Graviranje prinaša visoko stopnjo natančnosti in estetike ter omogoča ustvarjanje prestižnih in unikatnih promocijskih izdelkov.

Začnimo z novim projektom skupaj

Popeljimo vaše podjetje na višjo raven!

Featured cases