Razvoj lastnih blagovnih znamk

AxisMundi_Ekoman

Z dolgoletnimi izkušnjami pridejo tudi nove ideje in izzivi

V sklopu blagovne znamke Axis mundi je v preteklih letih nastalo mnogo kreativnih idej in projektov. Te smo začeli razvijati tudi kot posamezne blagovne znamke, ki jih tržimo pod lastnimi imeni. 

Nekaj smo jih razvili sami in so avtorsko zaščitene, nekaj jih tržimo kot zastopstva. Predvsem gre za okolju prijazna darila in izdelke blagovnih znamk Ekoman, Sprout in Eko vrečka ter bogat nabor daril s spletne strani GiftUp. Spletne povezave do njih so spodaj.   

Napredek

Razvijamo izdelke/storitve po meri, ki odražajo edinstveno identiteto vaše blagovne znamke in so v skladu s svetovnimi trendi.

Sodobnost

Z našimi trajnostnimi darilnimi linijami izkoristite naraščajoče zavedanje po okolju prijaznih izdelkih ter izboljšate svoj tržni položaj.

Okoljevarstvo

Uporabljeni materiali uresničujejo inovativne in okolju prijazne koncepte ter zagotavljajo, da vaša darila zmanjšujejo vpliv na naš planet.

Vaša zgodba

Sporočite zgodbe o trajnosti vaše znamke z darili, ki dokazujejo ekološko ozaveščenost in vzpostavite globljo povezanost s svojimi strankami.

Posebne blagovne znamke, ki pustijo trajen vtis!

Ekoman

Na spletnem portalu Ekoman skrbimo, da je naša ponudba skrbno izbrana iz visokokvalitetnih recikliranih, organskih ali na kakršen koli drug način okolju prijaznih materialov. Ti najbolje posredujejo sporočila blagovnih znamk o trajnostnem in odgovornem delovanju do okolja.

Sprout

Svinčniki Sprout so patentirani svinčniki najvišje kakovosti z unikatno lastnostjo: ko enkrat postanejo prekratki za pisanje, jih lahko posadite! Vsebuje namreč kapsulo s semeni, iz katere lahko zraste rožica, dišeče zelišče ali sveža zelenjava - odvisno, kaj si boste izbrali sami.

Eko vrečka

Eko vrečka je naša lastna blagovna znamka okolju prijaznih vrečk, s katerimi lahko postanete za zgled vsem drugim. Z uporabo bombažne ali kakšne druge eko vrečke pokažete, da vam kot uporabniku ni vseeno za naše okolje. Pozabite na plastiko, uporabite eko vrečko!

GiftUp

GiftUp je blagovna znaka, ki smo jo ustanovili z namenom vstopa na tuje trge. Naš know how in kakovostna darila, smo želeli ponuditi tudi tujim partnerjem in danes uspešno poslujemo po celi Evropi. V naboru ponudbe so tako trajnostni izdelki kot tudi inovativno oblikovani izdelki, za vse priložnosti.

Začnimo z novim projektom skupaj

Popeljimo vaše podjetje na višjo raven!

Featured cases