PROJEKTI

OTG West Europe

Združevanje prijetnega s koristnim

Neprofitno združenje OTG West Europe vsako leto organizira OTG Success Summit, na katerem se 2.500 ljudi iz več kot 40 držav sreča na zelo posebni tridnevni konferenci. Kot ustanova, ki si prizadeva biti gonilo vsega dobrega, tam poteka tudi prodaja izbranih izdelkov, katerih izkupiček je v celoti namenjen skrbno izbranim dobrodelnim organizacijam.  

Dobrodelnost kot krona vsega

Dogodek leta 2023 v španski Marbelli je predstavljal lepo priložnost za predstavitev njihovega takrat ravno lansiranega TR Focus Tea čaja. Ta ima številne pozitivne učinke, saj zaradi svoje formule povečuje človekovo raven energije in koncentracije. Ker vsaka OTG-jeva konferenca poteka tudi v duhu dobrodelnosti, je naročnik želel (poleg čaja in ostalih izdelkov) ponuditi v nakup tudi kakovosten lonček tako uporabne kot spominske vrednosti.

Izbran izdelek za zbiranje sredstev

OTG West Europe se zelo zavzema za kakovost izdelkov in odlično uporabniško izkušnjo svojih strank in članov. Ta je vključena v vse, kar počnejo. OTG konferenca v tem smislu predstavlja le nadaljevanje teh načel, saj jih upošteva tudi pri naboru izdelkov, ki so na voljo na tamkajšnji Force For Good stojnici.

Naročnik je jasno izrazil željo po kakovostnem in trpežnem izdelku, primernim tako za vroče kot hladne pijače. Ponudili smo jim kakovosten lonček, enostaven za prenašanje in oznamčen v skladu z njihovim oblikovalskim konceptom.

Naročnikov odziv

»Komunikacija med celotnim postopkom je bila brezhibna, deležni smo bili zelo profesionalne obravnave od prvega trenutka naprej. Takoj se vidi, da vas cenijo kot stranko. To je bila zagotovo izkušnja, kot smo si jo lahko le želeli in že od prvega stika so razumeli naše potrebe. Kakovost njihovega darila je presegla naša pričakovanja. Vzpostavili smo dober odnos in verjetno bomo sodelovali tudi v prihodnje.«

Vanessa Pérez, vodja projekta

2.500

zadovoljnih udeležencev konference

Izdelek,

ki je na dražbi prvi pošel

Kakovost

nad pričakovanji