PROJEKTI

Porsche Group

Darilo za imetnike kartice zvestobe

Zveste stranke so zlata vredne, zato Porsche Slovenija lastnike vozil blagovnih znamk Volkswagen, Audi, Seat, Cupra, Škoda, Volkswagen Gospodarska vozila in Porsche razvaja z ugodnostmi Porsche Group kartice ugodnosti. Ta jim prinaša vrsto ugodnosti in omogoča prijetnejšo potovalno izkušnjo, olajša skrb za vozilo ter vam zagotavlja ugodnosti pri Porsche Slovenija partnerjih.

Kakšno darilo smo iskali ...

December pred novim letom je obdobje, ko se veliko dogaja. Ljudje hitijo naokoli, po nakupih ali obiskih, in temu primerno več časa kot običajno preživijo tudi za volanom svojega vozila. Porsche Group je imetnikom kartice zvestobe želel podariti nekaj kakovostnega in predvsem uporabnega na njihovi poti. Ravno zato smo se pri iskanju ustreznega darila predvsem osredotočili na varnost pri vožnji in uporabnost saj sta slednji tisti, ki za voznike najbolj štejeta. 

... in kako smo razmišljali.

Kljub temu, da imajo novejša vozila že vgrajeno prostoročno telefonijo in navigacijo, je ročna uporaba telefona še vedno dokaj pogost dejavnik za nastanek prometnih nezgod – številna starejša vozila namreč še niso opremljena s tovrstno tehnologijo.

Da bi bile stranke na svojih poteh varnejše, smo jim pripravili darilo v obliki nosilca mobilnega telefona. Ta vozniku me vožnjo napravo približa vidnemu polju, zato se lahko za uporabo ustrezno ustavi.

Se pa moramo zavedati, da je uporaba mobilnega telefona in drugih naprav med vožnjo nevarna in zakonsko prepovedana. Za ročno uporabo mobilnih naprav se je vedno potrebno ustaviti na varnem mestu ter se na tak način izogniti uporabi naprave med vožnjo.

Naročnikov odziv

»Nosilci mobilnih telefonov so bili vstavljeni v lične embalaže, ki smo jih z veseljem podarili našim zvestim strankam oz. imetnikom kartice zvestobe Porsche Group Card. Darilo smo opremili tudi s telefonsko številko Asistence Porsche Slovenija, ki je strankam na voljo v vseh situacijah, na vseh njihovih poteh.«

Nina Juratovec, koordinatorka projekta za lojalnost

9.5%

Decrease in bounce rate

22.5%

Increase in average session duration

130%

Increase in page views