SIJ d.d.

SIJ – poslovna darila za poslovne partnerje in upravo

  • Ključne besede: Obdariti poslovne partnerje z vrhunskim izdelkom, ki je izdelan iz lastnih materialov - jekla; povečati nabor izdelkov iz jekla, ki so jih vključili v nabor promocijskih daril za zaposlene in poslovne partnerje
  • Obdobje izvedbe marec – december 2015

Izziv:

Sloganu »V letu 2016 razmišljajte strateško« smo želeli vliti konkretno vsebino, zato je bilo ključno darilo v tej kolekciji jekleni šah kot strateška igra.

Kako smo se ga lotili:

Želja Skupine SIJ je bila, da se celotna izdelava šaha izvede v okviru lastnega in hčerinskih podjetij. Tako so bili vključena hčerinska podjetja, ki so skupaj tvorila zmagovito ekipo, da smo prišli do končnega izdelka. Figure so bile oblikovane po ideji zaposlenih v Skupini SIJ in izdelane iz lastnega jekla. Da smo prišli do barvnih odtenkov bele/črne figure so v podjetju SIJ Acroni s posebno tehniko jedkanja dali tako plošči kot figuram odtenek barve, da so se med seboj razlikovale.

Vsaka darilna škatla je bila izdelana ročno in glede na celotno težo šahovske plošče in figur temu primerno kompaktna. Vsi detajli izvedbe kot so npr. graviranje polj za šahovnico, zaključki robov plošče in finalizacije figur so bili skrbno načrtovani in izdelani. Projekt je bil kompleksen in sestavljen iz več posamičnih korakov, da se je celoten izdelek lahko kompletiral v končno enoto. Pri projektu je sodelovalo več zunanjih podizvajalcev našega podjetja in hčerinskih podjetij Skupine SIJ.

Rezultat na koncu je bil izreden: unikaten šah v všečni embalaži in z močno sporočilno noto.

Rezultat:

Alenka Bizilj Kavrečič
specialist za digitalni marketing

Skupina SIJ, d.d. veliko pozornosti posveča kakovosti in izvirnosti daril za svoje zaposlene in poslovne partnerje. Vsak prejemnik je dobil resnično unikatno darilo, ki je bilo narejeno premišljeno in v skladu z vizijo Skupine SIJ, d.d., ki stremi k najvišji kakovosti pri izdelavi svojih izdelkov, za svoje cenjene kupce. Projekt je časovno trajal več kot pol leta in je na koncu prinesel presenetljiv izdelek.

b

Lahko osrečimo tudi vas?

Povabite nas na sestanek in
nam zaupajte vaše želje.

Kontaktiraje nas

x